Булочки синабон шокобон в домашніх умовах

Булочки синабон шокобон в домашніх умовах простий рецепт. Я завжди кажу: в будь незрозумілої ситуації – іди і печі 😉 ⠀ Випічка заспокоює, а аромат здоби або хліба дає відчуття затишку, тепла, захищеності і безпеки, де б ти не знаходився. ⠀
Так давайте сьогодні з вами спеем шоколадні булочки Chocobons (шокобоны). ⠀ Робити їх – справжнє задоволення. На смак і булочками важко назвати – це просто неймовірно смачні тістечка! Захват! ⠀ Це рецепт зовсім нескладний, не бійтеся їх робити! ⠀

Інгредієнти

280 мл молока
20 г свіжих дріжджів
80 г цукру
2/3 ч. л солі
1 яйце
60 г вершкового масла, розтопити
540-560 г борошна

Для начинки:
180 г шоколадно-горіхової пасти
80 г шоколаду

Для крему:
180 г шоколадної пасти
180 г вершкового сиру

Булочки синабон шокобон в домашніх умовах покроковий рецепт

1. В миску розрізати дріжджі, додати ложку цукру із загальної маси і влити тепле молоко. Залишити на 10-15 хвилин. ⠀ Потім додати сіль, цукор, яйце, розтоплене масло і борошно. ⠀ Замісити тісто. Вимішувати, поки не стане гладким. ⠀

2. Готове тісто покласти в миску, накрити і дати підійти, поки не збільшиться удвічі. На це піде 45-60 хвилин. ⠀ Потім викласти тісто на присипаний борошном стіл, розкотити в пласт розміром 40х50. ⠀

3. Намазати його щільно шоколадною пастою. Посипати колод шоколадом. ⠀ Згорнути пласт в тугий рулет. Розрізати його на 12 шматочків. ⠀ Викласти майбутні булочки у форму для випічки, накрити рушником і залишити на 15 хвилин. ⠀

4. Потім випікати 30 хвилин при 180С ⠀ Тим часом приготувати крем: збити вершковий сир з шоколадною пастою до однорідної маси. ⠀ Готові гарячі булочки змастити кремом. ⠀ Подавайте теплими з молоком. ⠀ Це неймовірно смачно! Обов’язково спробуйте!

Відео рецепт 👇