Як зробити смачні домашні Булочки синнабон Яблуко Ваніль, Карамель рецепт простий в духовці. Зараз йде яблучний сезон. Навіть якщо у вас немає своєї дачі з яблунями, то швидше за все, з вами поділилися родичі і друзі 🍎🍏 Сьогодні я поділюся рецептом яблучних синнабон з пониженим вмістом цукру!
Інгредієнти
1. Сухі дріжджі (у мене инстанстные) – 10 грам
2. Вершки 20% – 60 грам
3. Ванільний цукор – 15 грам
4. Вершкове масло 82,5% – 120 грам
5. Яйце З – 1 штука
6. Борошно – 460 грам
7. Цукор – 30 грам
8. Яблука – 5 середніх штук
9. Цукор – 65 грам
10. Масло вершкове 82,5% – 30 грам
11. Кориця, імбир, мускатний горіх – за смаком
12. Ванільна паста – 1/2 чайної ложки
13. Сирний сир – 200 грам
14. Вершкове масло – 25 грам
15. Цукрова пудра – за смаком (я брала 30 грам)
16. Ванільна паста – 1/4 чайної ложки
17. Молоко – 120 грам
Булочки синнабон Яблуко Ваніль, Карамель покроковий рецепт
1. Дріжджі змішати з ванільним цукром і додаємо теплі вершки. Накриваємо плівкою і залишаємо на 15 хвилин в теплі. Вершкове масло розтопити, змішати з теплим молоком. Додати цукор (30г) і яйце, перемішати. Коли на дріжджах з’явилася шапка, то змішуємо з молочною сумішшю. Додаємо борошно в 2 прийоми. Вимішуємо гладке, однорідне тісто. Накриваємо плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці. Готуємо начинку.
2. Яблука нарізати дрібними брусочками, змішати зі спеціями, ваніллю і дати постояти 10 хвилин. На сковороді розтопити вершкове масло, додати цукор і всипати яблука. Карамелизовать до м’якості. Готове тісто викласти на стіл, присипаний борошном і розкачати в прямокутник. Покласти начинку розподілити по поверхні. Скрутити в рулет. Нарізати на порційні булочки.
3. Форми для випічки змастити маслом і покласти вільно булочки. Накрити плівкою і расстаивать ще 15-20 хвилин. Після поставити булочки в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Орієнтуємося на рум’яність верхівки. Для крему всі інгредієнти збити разом. Булочкам дати трохи охолонути і зверху покрити кремом, за бажанням прикрасити шматочками яблук. Приємного апетиту!