Булочки з малиною і сметанною помадкою

Як зробити Булочки з малиною і сметанною помадкою простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
Молоко – 130мл
Цукор – 40г
Ванільний цукор – 8г
Дріжджі – 4г
Яйце – 1шт
Вершкове масло – 40г
Сіль – 1 щіпка
Борошно – 350г

Начинка:
Вершкове масло – 20г
Малина (заморожена) – 250г
Кукурудзяний крохмаль – 1ст.л.
Цукор – 1ст.л.

Помадка:
Сметана 30% – 200г
Цукрова пудра – 100г
Ванільний цукор – 8г

Булочки з малиною і сметанною помадкою покроковий рецепт

1. У мисці з’єднати тепле молоко, цукор, ванільний цукор, дріжджі, перемішати. Додати яйце і розтоплене вершкове масло, все ще раз перемішати. Просіяти борошно і сіль, замісити тісто не липнущее до рук, вимішувати приблизно 10 хвилин. Накрити харчовою плівкою і прибрати в тепле місце на 1,5 часа.
2. тісто розкачати в прямокутник, змастити розм’якшеним вершковим маслом. Для начинки з’єднати малину (не розморожувати!), кукурудзяний крохмаль і цукор, все ретельно перемешать.
3. Потім рівномірно розподілити начинку по поверхні тіста і скрутити в рулет (не ущільнюючи). Нарізати на 9 шматочків, викласти у форму (діаметр 26 см), дати підійти 15 хвилин. Випікати при 180С приблизно 30 минут.
4. Для помадки з’єднати сметану, цукрову пудру і ванільний цукор, добре перемішати. Дістати булочки з духовки, дати трохи охолонути (приблизно 10 хвилин), потім помазати сметанною помадкою. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇