Булочки малиною з кремом простий рецепт. Дуже смачні булочки, вкриті кремом з вершкового сиру. Він просочує булочки, роблячи їх ще більш смачними, ніжними і ароматними.
Інгредієнти
✅ тепле молоко 200 мл
✅ цукор 70 г
✅ дріжджі 7 р
✅ 2 яйця
✅ масло вершкове 70 г
✅ борошно 450 г
✅ ванілін
✅ підлогу ч. л солі
Для начинки:
✅ малина 350 гр
✅ цукор 100 гр
✅ кукурудзяний крохмаль 30 гр
✅ вода 40 мл
Для крему:
✅ вершковий сир 150 гр
✅ цукрова пудра 50-60 г
Булочки з малиною з кремом покроковий рецепт
1. Для опари змішуємо молоко, дріжджі і 2 чайні ложки цукру. Залишаємо на 15-20 хвилин. Потім додаємо яйця, розтоплене масло, сіль, цукор, що залишився і поступово все борошно і добре перемішуємо. Виходить м’яке тісто. Залишаємо його подняться.
2. Змішуємо малину свіжу або заморожену з цукром і варимо до повного розчинення цукру. Потім тонкою цівкою вливаємо крохмаль, змішаний з водою і добре перемешиваем.
3. Варимо ще пів хвилини і готово. Накриваємо плівкою і залишаємо до охолодження. Готове тісто розгортаємо в прямокутник, викладаємо начинку і формуємо рулет. Нарізаємо булочки ниткою, так як тісто дуже нежное.
4. Перекладаємо булочки на деко, застелене пергаментним папером і накриваємо рушником, щоб булочки трохи піднялися. Відправляємо в розігріту до 180 духовку на 20’С минут.
5. Головне, не перетримати булочки. Для крему збиваємо сир і цукрову пудру. Змащуємо булочки відразу, поки вони гарячі. Всім приємного чаювання 🙏
Відео рецепт 👇