Булочки з вареним згущеним молоком із дріжджового тіста

Як зробити Булочки з вареним згущеним молоком з дріжджового тіста «ВЕЛИКОДНІ КРОЛИКИ». Або «Кролячі попки» 😅, правда деякі так шикарно підійшли, що перетворилися в 🐌 загалом, називайте це чудо, як хочете, але спекти їх потрібно обов’язково! 😁 Друзі мої, пора починати готуватися до Великодня, тому постараюся опублікувати, смачне, прекрасне 😘, а рецепти минулих років, не менш смачні. Ну, до наших баранів кроликам або хто вони там).
Тісто ніжне, пухова «холодної» расстойки, мабуть, це тісто стане моїм фаворитом для булочок і пиріжків з ягодами. Неприторное, легку насолоду можна легко посилити начинкою. І присипати зверху цукром перед випічкою. Половину спекла з вареним згущеним молоком, на прохання сина. Половину нафеячила для себе, з горіховою начинкою і це вийшло запаморочливо, всі розломи для відео з декількох дублів я відразу ж знищила), під чашку ранкової кави, ммм…дуже смачно 😋

Інгредієнти

На 16 – 14шт.

Тісто
• 500г борошна в/с
• 7г дріжджів швидкодіючих Dr.Oetker
• 115г цукру
• 15г цукру з нат.ваніллю Dr.Oetker
• 1г солі
• 2 яйця З (130г)
• 85г сл.масла
• 150г молока

Начинка
• Варена згущене молоко ½ банки ЄГОРКА Рогачов
• 1белок (32г)
• 50г цукру
• 2г кукурудзяного крохмалю
• 80г волоських горіхів
• Жовток і молоко для змащування

Булочки з вареним згущеним молоком із дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Тісто вимішується міксером. В деже змішати борошно з дріжджами. Масло дістати з холодильника за 15-20хв., порізати кубиком, воно повинно трохи зігрітися, але не бути занадто м’яким. Молоко нагріти зовсім небагато, 30сек в СВЧ вистачить. Збовтати його з яйцями, сіллю і цукром. Вилити в муку.
2. Вимішувати насадкою гак до об’єднання. Потім по шматочку вмішати масло. Вимісити до гладкості близько 10 хв. Пакет за сніданку змастити зсередини раст.маслом, покласти в неї тісто, залишити трохи місця, щільно зав’язати вузлик і прибрати в холодильник на 10 і більше годин, моє тісто 14-ти часовое.

3. Горіхова начинка Білок збити з цукром, вимішати крохмаль і мелконарубленные горіхи. Формовка. Тісто розділити на дві частини, з однієї працювати, другу прибрати в холодильник. Поділити на рівні 7-8 шматочків (від кожного відщипнути хвостики), підкотити в кульки, накрити плівкою, дати подихати 5-10мин.
4. Розкачати в тонкий корж, покласти дві ч. лож. начинки (див. карусель), загорнути в рулет, защипнути, підкотити в довжину близько 25см, загострюючи кінці – вушка, згорнути в петлю, в центр хвостик, укласти на деко, застелене тефлоновим листом. Заготовки кроликів накрити іншим тефлоновим листом, зверху рушником і поставити в тепле місце подходить.

5. На це піде від 30 до 60 хв., мені вистачило 40хв. Тим часом, добре розігріти духовку до 180°С Підійшли булочки змастити сумішшю жовтка і молока 1: 1 Випікати 17-20 хв до румяности.

Відео рецепт 👇