Буряковий пп-торт на сковороді простий рецепт. еОн викликає ВАУ-ефект! Вид, смак, склад, ніжність — все ідеально, тому зберігайте і готуйте. Буряковий торт червоний ПП на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр (без декору): 115/7/4/11,5
Коржі:
▪️Яйце С1 – 1 шт (50 гр)
▪️Буряк відварна/запечена – 200 гр
▪️Кефір – 130 гр
▪️Рисова ц/з борошно – 70 гр
▪️Розпушувач – 1/2 ч. л
▪️Кориця – 2 гр
Підсолоджувач додайте за бажанням, якщо буряк недостатньо солодка для вас
⠀
Крем:
▪️Рікотта – 250 гр
▪️Грецький йогурт/м’який сир – 100 гр
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене 5 гр фитпарад 7)
Буряковий торт червоний ПП на сковороді покроковий рецепт
1. До готової буряку додати яйце, кефір, корицю і перебити блендером в однорідну масу. Просіяти борошно з розпушувачем і перемішати до однорідності. ⠀
2. ВАЖЛИВО: у мене була дуже солодка буряк і підсолоджувач додатково не знадобився. Якщо вам несолодко — додайте за смаком. ⠀ Смажити панкейкі на сухій сковороді на слабкому вогні під кришкою. Остудити. ⠀
3. Для крему змішати віночком/міксером рікотту, густий йогурт, підсолоджувач і екстракт ванілі. ⠀ Зібрати тортик, чергуючи коржі з кремом, крему не шкодувати. Залишити на просочення в холоді на пару годин, можна на ночь.
4. Прикрасити за смаком і подавати! ⠀ Для прикраси класно підійде лохина, чорний виноград, шоколадні патьоки (у мене шоко без цукру), квіти — фантазуйте!
Відео рецепт 👇