Цукерки шоколадні з чорносливом і горіхами

Як зробити Цукерки шоколадні з чорносливом і горіхами рецепт простий. Якщо у Вас залежалося не багато чорносливу, нудьгують жменю горіхів і давно забута шоколадка, пропоную об’єднати їх і накатати цукерок) адже найсмачніші цукерки – це які?) правильно, зроблені своїми руками))) це, звичайно, не вишукані трюфелі, але теж дуже смачні штучки. Шоколад на Ваш розсуд, у мене Бабаївська 75% вмісту какао. Не любите такий насичений, сміливо вибирайте темний 50-55%. Молочний тільки не раджу, мені здається, що з чорносливом він буде не дуже.

Інгредієнти

На 20-22 шт
150 гр шоколаду 75% какао
100 мл вершків 33% жирності
150 гр чорносливу без кісточки
80 гр підсушених горіхів
1 стл коньяку
20 гр вершкового масла кімнатної температури

Цукерки шоколадні з чорносливом і горіхами покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до кипіння, вилити на поламаний шоколад, додати масло і коньяк, розмішати до гладкости.
2. Горіхи змолоти в крихту, чорнослив дрібно порубати. Додати шоколад, перемішати. Прибрати в холодильник на 8-12 часов.
3. Сформувати цукерки вологими руками, обваляти в какао. Зберігати в холодильнику. Приємного апетиту)))