Чахохбілі з курки по грузинськи класичний на сковороді

Чахохбілі з курки по грузинськи класичний на сковороді з томатною пастою простий рецепт. Принесла дуже смачне грузинське блюдо 🤤 Чахохбілі можна їсти як гарнір можна подавати як окрему страву. Ароматно і нереально смачно, обов’язково спробуйте 🤤😍

Інгредієнти

курка-1 кг(приблизно)
цибуля — 3 шт(великі)
помідори — 6 шт
пучок кінзи і петрушки
часник — 3 зубчики
вершкове масло — 1 ст. л
сіль
Базилік (у мене був сушений, можна свіжий)
хмелі-сунелі — 1 ч. л
Чорний перець—1ч.л
Червоний перець—за смаком
гостру Аджику—1 ч. л
Томатна паста—1 ст. л

Чахохбілі з курки по грузинськи класичний на сковороді покроковий рецепт

1. Курку промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Помідори розрізах і збиваємо блендером (це не обов’язково, але так соус виходить дуже смачним).

2. Подрібнюємо підготовлену зелень. Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками або роздвоїти. У глибоку сковороду наливаємо олію і кладемо шматочки курицы.

3. Обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо шматочок вершкового масла і цибулю. Все добре посмажимо до прозорості цибулі. Додаємо збиті помідори, перець, посолити, додаємо томатна паста, аджику і варимо до готовности.

4. У готове блюдо додаємо соус часник і зелень, базилік Все добре перемішуємо і знімаємо з вогню. Даємо страві настоятися 10 хвилин і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇