Як смачно зробити Червону рибу сьомга запечена в духовці у фользі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
дивіться нижче
Червона риба сьомга запечена в духовці у фользі покроковий рецепт
1. Філе сьомги нарізала на порційні шматочки, злегка подсолила, поперчила, посипала сумішшю пряних трав, які сушила восени (петрушка, кріп, базилік, розмарин) і звичайно ж бальзамічний крем соус на Мадене.
2. Рибу добре перемішуємо і залишаємо на 30 -40 хвилин, далі викладаємо рибу порційно закручую в човники з фольги, викладаю на деко і так будемо запікати нашу рибку, потім ставимо форму в розігріту духовку і запікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180 С.
3. Рибка виходить дуже смачна, соковита, ароматна, а головне дуже корисна, підійде для всіх, і навіть для тих, хто сидить на ПП і на дієті, можна подавати з овочами або рисом. Зберігайте рецепт, він досить простий – а рибка виходить, дуже ніжна і вкусная.