Як зробити домашній Чізкейк Бейліз простий рецепт смачний.
Інгредієнти
Основа:
98г – борошно
65г – вершкове масло
33г -цукор
33г – цукрова пудра
26г – какао
1 шт – жовток
9г – мелену каву
Сирний шар:
130г – цукор
4 шт – жовток
2 шт – яйце
10г – кукурудзяний крохмаль
630г – сирний сир вершковий
170г – Baileys
Крем Baileys:
60г – вершки 33%
45г – almette
10г – Baileys
17г – цукрова пудра
10г – рисові кульки
Чізкейк Бейліз покроковий рецепт
1. Основа:
Змішати м’яке масло з цукром і жовтком, потім додати всі сухі інгредієнти. Форму застелити пергаментом і викласти крихту, придавивши пальцями. Випікати при 180С 15 хвилин. Вийняти і охолодити, потім змастити форму вершковим маслом.
Змішати м’яке масло з цукром і жовтком, потім додати всі сухі інгредієнти. Форму застелити пергаментом і викласти крихту, придавивши пальцями. Випікати при 180С 15 хвилин. Вийняти і охолодити, потім змастити форму вершковим маслом.
2. Сирний шар:
В чаші з’єднати яйця, жовтки, цукор (65г) і кукурудзяний крохмаль. В іншій чаші збити сирний сир і цукор (65 г). Сир повинен бути кімнатної температури. потім додати яєчну суміш, перемішати до однорідності, потім додати лікер. Вилити сирну масу на основу. Випікати 90 хвилин при 110С на водяній бані. Потім вимкнути духовку і дати чізкейк охолонути в ній (з відкритими дверцятами) і перенести в холодильник на 10 часов.
В чаші з’єднати яйця, жовтки, цукор (65г) і кукурудзяний крохмаль. В іншій чаші збити сирний сир і цукор (65 г). Сир повинен бути кімнатної температури. потім додати яєчну суміш, перемішати до однорідності, потім додати лікер. Вилити сирну масу на основу. Випікати 90 хвилин при 110С на водяній бані. Потім вимкнути духовку і дати чізкейк охолонути в ній (з відкритими дверцятами) і перенести в холодильник на 10 часов.
3. Крем Baileys:
Відправити чашу і віночки в морозилку на 15 хвилин. Вершки і сир повинні бути холодними. Збити на середній швидкості вершки з цукровою пудрою (~10 хвилин). Додати сир і збивати до однорідності, потім додати лікер, збивати ще 1 хвилину. Декорувати чізкейк кремом і шариками.
Відправити чашу і віночки в морозилку на 15 хвилин. Вершки і сир повинні бути холодними. Збити на середній швидкості вершки з цукровою пудрою (~10 хвилин). Додати сир і збивати до однорідності, потім додати лікер, збивати ще 1 хвилину. Декорувати чізкейк кремом і шариками.