Чізкейк без випічки з полуницею, сметаною і згущеним молоком

Чізкейк без випічки з полуницею, сметаною і згущеним молоком простий рецепт. Хто на мене давно підписаний , знають , що я рідко готую десерти … але після приготування цього рецепту , я думаю, що почну практикувати …) Чесно скажу : просто , швидко , доступно , красиво , смачно 🤤!!! Не нудотно ! Звичайну згущене молоко, можна замінити на кокосову.

Інгредієнти

на форму 24 см:

Основа:
Печиво «Ювілейне» цукрове -280 грам;
Масло 82,5%-100 грам.

Заливка:
Сметана – 450 грам (20%);
Згущене молоко -280 мл;
Сир вершковий -150 грам;
Вершки 10% -150 мл;
Желатин швидкорозчинний -20 грам

Чізкейк без випічки з полуницею, сметаною і згущеним молоком покроковий рецепт

1. Форму застелити пергаментом як на відео. З’єднати м’яке вершкове масло і крихти з печива ( подрібнити в комбайні). З’єднуємо руками, до стану мокрого песка.
2. Заливка: Нагріти вершки до 60* і добре розмішати желатин. Сметану, згущене молоко сир і трохи збити. Влити вершки. Ще раз пробити. Залити торт. Охолодити 4-5 ч. Викласти ягоди полуниці. У мене пішло 400 грамм.
3. І залити заливкою. Залишити на 2 год в холодильнику. Заливка: Нагріти до 60* 200 мл виноградного соку і розчинити 10 грам желатину. Це мій перший чізкейк! Обов’язково приготуйте!