Чізкейк з апельсиновим желе і бісквітом

Як зробити Чізкейк з апельсиновим желе і бісквітом рецепт простий 🍊 Дуже ніжний 🤤 з кисло солодкої ноткою 👍🍊 сподобається вам і вашим гостям 😍

Інгредієнти

(форма 20*20 см)

Бісквіт:
– яйця-4шт
– Борошно 100гр
– Цукор 60гр
– Розпушувач 0,5 ч. л

Вершковий шар:
– сир 500гр (у мене знежирений)
– Вершки 33% холодні 450мл
– Цукор 270гр
– Сметана 150гр (у мене 15%)
– Вода 150гр
– Желатин 40гр

Апельсиновий шар:
– апельсиновий сік 500гр
– Желатин 25гр
– Цукор 2ч.л

Сироп для просочення :
– вода 100гр (тепла)
– Цукор 2ст.л

Чізкейк з апельсиновим желе і бісквітом покроковий рецепт

1. Бісквіт випікаємо при 180 гр 30-35мин.

2. Желатин для твореного шару повинен бути зігрітий мінімум до 50гр , інакше сирний шар може розшаруватися . Вводимо гарячий желатин поступово перемішуючи міксером . Сирний шар застигав в холоді 2 години, після апельсинового желе 4 години і торт готовий 😍

3. Вага торта близько 2кг Дуже смачний вийшов 🤤 ідеально до святкового столу . підійде для новорічного застілля або на день народження 🍰 обов’язково приготуйте

Відео рецепт 👇