Цікава подача звичайною курячої грудки. Як зробити Човники з лаваша з курячою грудкою в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Куряча грудка – 2 шт
Лаваш тонкий – 1 шт
Помідори 2 шт
Печериці 3-4 шт
Сметана 50г
Сир – 30г
Кріп
Часник, сіль, паприка – за смаком
Човники з лаваша з курячою грудкою в духовці покроковий рецепт
1. На грудці робимо надрізи. Для соусу змішуємо сметану з кропом, часником, сіллю і спеціями . Звертаємо Лаваш в формі човників і фіксуємо з двох сторін зубочистками.
2. Грудку змащуємо начинкою з усіх боків і в надрезах, перекладаємо в човники з лаваша. Заповнюємо надрізи часточками помідора і грибами. Змащуємо ще зверху залишилися соусом.
3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хв. За 10 хвилин до готовності посипаємо сыром.
Відео рецепт 👇