Як смачно зробити Десерт Бланманже сирне з фруктами персиками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Легкий, ніжний, повітряний, як хмарка, сирно-вершковий десерт без випічки. Дуже смачний, з корисних продуктів! Замість персиків можна додати будь-які ягоди або банан.
Інгредієнти
(об’єм форми 500 мл):
Сир 9% – 200 г
Вершки 30% – 110 р
Цукор – 40 г
Ванільний цукор – 10 г
Молоко – 95 р
Желатин – 10 г
Консервовані персики – 2-3 половинки
Десерт Бланманже сирне з фруктами персиками покроковий рецепт
1. До желатину додаємо молоко, перемішуємо і залишаємо набухати. До сиру додаємо цукор, ванільний цукор, вершки і подрібнюємо заглибним блендером до однорідної консистенции.
2. Консервовані персики ріжемо на маленькі кубики. Можна додати будь-які ягоди. Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці (20 сек). Додаємо до сирної маси желатин, перемішуємо занурювальним блендером.
3. Додаємо персики, акуратно перемішуємо. Викладаємо у форму (я використовую пакет з-під соку об’єм 500 мл) або в маленькі формочки і прибираємо в холодильник до повного застигання. Сирне бланманже готово!
Відео рецепт 👇