Десерт Чак Чак з медом по татарськи класичний

Як смачно зробити Десерт Чак Чак з медом по татарськи класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

для тесту:
Яйця-5 шт
Борошно-500 гр
Сіль-0,5 ч. л
Сода-0,5 ч. л

Для сиропу:
200 гр меду
200 гр цукру

Десерт Чак Чак з медом по татарськи класичний покроковий рецепт

1. інгредієнти Для тіста все змішати і замісити середньо щільне тісто. Накрити серветкою і дати тісту відпочити 20 хвилин. Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати як показано на видео.

2. Обсмажити локшину у великій кількості олії по трохи (так як вони збільшуються в розмірі). Локшина збільшитися і швидко просмажиться. Виймаємо і закидаємо наступну партію локшини в масло. І так поки всю локшину не пожарим.

3. Для сиропу: В ковшике з’єднуємо мед і цукор. Уварювати до стану, коли капнувши сироп в холодну воду, зможете дістати краплю і скачати в кулю. Головне не переварити сироп, інакше буде липнути до зубам.

4. Одразу як у воді почне застигати сироп, знімайте з плити. Сироп і готову локшину потрібно швидко з’єднати і швидко перемішати. За бажанням можна додати орехи.

5. Після того, як сироп і локшину добре перемішали, швидко викладаємо на тарілку і формуємо потрібну нам форму для чак-чака мокрими руками.

Відео рецепт 👇