Десерт торт Павлова класичний

Смачний і вишуканий десерт, готується швидко і легко. Як зробити смачний Десерт торт Павлова класичний рецепт простий.

Інгредієнти

110 г яєчних білків (3 великих або дрібних 4 яйця)
100 г цукру
100 г цукрової пудри
Кукурудзяний крохмаль 2 ч. л
сік лайма, 2 ст. л
1 щіпка солі
70 г вершкового сиру
175 г вершків жирністю не менше 35%
500 г ягід
розмарин

Десерт торт Павлова класичний покроковий рецепт

1. Яйця збийте з сіллю, поступово додаючи цукор. Коли маса стане щільною і збільшиться в обсязі, акуратно додайте цукрову пудру, перемешенную з крохмалем , цедру і 2 ст. л. лаймового соку. На аркуші паперу для випічки намалюйте кільця із зовнішнім діаметром 20 см і внутрішнім – 8 см.

2. Переверніть малюнком на деко, зверху за допомогою ложки сформуйте кільце з цукрово-білкової маси, в середині має вийти поглиблення для крему. Випікайте в духовці при 110 °С 100 хв. Зверху повинна утворитися тонка скоринка, а всередині залишиться небагато меренга влажной.

3. Готове кільце залиште у відкритій духовці до повного охолодження. Перекладіть меренгу на сервірувальне блюдо. Холодні вершки, сир і збийте до щільної маси. Викладіть крем на кільце, не доходячи до країв 1 див. Прикрасьте зверху ягодами, розмарином і присипте цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇