Десерт з йогурту, желатину, чорниці, полуниці і мигдалевого молока

Можна на вечерю!😍 Коли немає часу, коли в холодильнику є якісь ягоди і що-небудь молочне – раз, і готово!👌🏻 Як зробити Десерт з йогурту, желатину, чорниці, полуниці і мигдалевого молока рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г: 45/3,8/1,4/4

КБЖУ на всю порцію (2 стаканчика по 275 г): 250/21/8/24

✔️320 г термостатного йогурту 1,5%
✔️100 мл мигдалевого молока (можна замінити на будь-яке інше)
✔️8 г желатину
✔️6 м Фитпарада
✔️100 г чорниці
✔️свіжа полуниця за бажанням

Десерт з йогурту, желатину, чорниці, полуниці і мигдалевого молока покроковий рецепт

1. Заливаємо желатин молоком до набухання. Розчиняємо на плиті, не кип’ятимо. Збиваємо Блендером йогурт з розтопленим желатином і Фитпарадом. В стаканчики-креманки викладаємо по стінках полуницю (це лише за бажанням, але з нею буде красиво і ще смачніше).
2. Розливаємо по 100 г отриманої маси в стаканчики і відправляємо в морозилку до застигання першого шару. Додаємо в масу, що залишилася, чорницю і пробиваємо занурювальним блендером.
3. Після того, як перший шар стабілізується, розливаємо чорничний шар і знову відправляємо в холод на стабілізацію. Вийшло 2 десерту вагою по 275 г Бажаю вам приємного апетиту!🤩