М’яке, домашнє, ароматне, з шматочками яблук. Таке печиво ви точно не їли! Як зробити М’яке печиво з яблуками в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт
Сіль – щіпка
Цукор – 100 гр
Ванільний цукор – 10 гр
Масло розм’якшене вершкове – 100 гр
Борошно – 300 гр
Розпушувач – 10 гр
Яблуко – 2 шт
М’яке печиво з яблуками в духовці покроковий рецепт
1. У чашку розбити яйця, всипати дрібку солі, цукор, ванільний цукор збити до пишної маси. ⠀ Додати розм’якшене вершкове масло збити до однорідної маси. ⠀ У борошно всипати розпушувач – перемішати. Всипаємо борошно в яєчно-масляну масу частинами, у три етапи. Перші два рази збиваємо міксером, в третій раз – силіконової лопаткою (так як тісто буде густе і міксер з ним не впорається) ⠀
2. Яблука почистити, нарізати дрібно кубиками, всипати в тісто, перемішати. ⠀ Деко застелити папером для випічки викладаємо тісто по одній столовій ложці. Випікаємо в нагрітій духовці до 180 гр, 20 минут.
3. Печиво остудити, присипати цукровою пудрою і подавати. ⠀ 😋 Чи потрібно говорити, що його ОБОВ’ЯЗКОВО треба зберегти в закладках???))) Тому що, якщо не збережете багато втрачаєте!😉
4. Печиво 🔥🔥🔥 ⠀ 👍 Відправляйте друзям, нехай їм теж буде смачно!
Відео рецепт 👇