Як зробити Десерт з молока, какао, шоколаду і агар агару простий рецепт.
Інгредієнти
400 мл – молока
20 гр какао порошку
4 гр – агар-агару
80 гр – шоколаду
Десерт з молока, какао, шоколаду та агар агару покроковий рецепт
1. Молоко можна брати будь-який (у автора кокосове). Попередньо залити агар-агар на 10-15 хвилин частиною молока. Через 10 хвилин змішати всі інгредієнти, крім шоколаду. Нагріти до 80 – 90 градусів постійно помішуючи (при температурі вище 110 агар-агар втрачає свої властивості), тому акуратно до перших булек.
2. Потім зняти з плити, злегка остудити і тільки потім додати шоколад (у автора 70% без цукру). Отриману тягучу ароматну суміш вилити в обрізаний тетрапакет з під соку (відмінна форма для застигання).
3. Прибрати в холодильник на 1-2 години, зазвичай години достатньо. Прикрасити за настроєм. Для ласунів: Цукор або будь підсолоджувач можна додати за смаком на етапі змішування інгредієнтів до нагревания.
Відео рецепт 👇