Інгредієнти
Чізкейк
• Шоколад (у мене 72%) 150 р
• Вершки 33% 65 р
• Сирний сир 260 р
• Цукор 19 р
• Молоко 39 р
• Желатин 7 р
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
2 інгредієнти:
• Вершки 33% 105 р
• Цукор 19 р
Глазур
• Шоколад (у мене 72%) 39 р
• Желатин 2 р
• Какао 13 р
• Цукор 32 р
• Вершки 58 г
Десерту чізкейк Три Шоколаду без випічки покроковий рецепт
Желатин замочую в крижаній воді і залишаю набухати. Вершки доводжу до кипіння і заливаю ними шоколад, нарізаний на невеликі шматочки. Перемішуємо до повного розчинення шоколаду.
В окремій чаші перетираю сирний сир з цукром. Молоко доводжу до кипіння і розтоплюю в ньому вже набряклий желатин. Перемішую і переливаю до сирний маси, додаю ванільний екстракт і перемішую до однородности.
Вершки збиваю з цукром до середніх піків. Додаю до сирний масі і перемішую. Я буду готувати чізкейк в пакет з-під молока, але можна зробити і в круглій формі діаметром 16 див.
Верхню частину пакету зрізаю і насухо витираю всередині. Викладаю в пакет 195 г крему, рівномірно розподіляю і прибираю в морозилку на 10 минут.
Відправляю в морозилку на 10 хвилин. До залишків сирної маси додаю шоколадну і перемішую. Розподіляю третім шаром у формі. Прибираю в морозилку на 3-4 години до повного охлаждения.
Желатин замочую в крижаній воді і залишаю набухати. Какао, цукор і вершки перемішую і доводжу до кипіння. Додаю до гарячої маси набряклий желатин, перемішую. Потім додаю шоколад, даю трохи розтанути і размешиваю.
Коли чізкейк замерз, дістаю його з морозилки і витягаю, зверху накриваю прямокутником, який залишився після обрізання пакета. Перевертаю чізкейк і кладу на решітку. Виливаю глазур і за допомогою лопатки або ножа рівномірно розподіляю по всій поверхности.