Гарбузове пончики в духовці

Як смачно зробити Гарбузове пончики в духовці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Гарбузове пончики за 20 хвилин 🎃 Нагадую, я не великий фанат гарбуза, але ці пончики нереально смачні і повітряні 😍 Сама не очікувала такого результату 👌🏼 Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘⠀

Інгредієнти

(~ на 18 шт.):

✅ 250 г борошна
✅ спеції: 2 ч. л. кориці, 1 ч. л. мускатного горіха, 1 ч. л. сушеного імбиру
✅ 1 ч. л. соди
✅ 1/2 ч. л. розпушувача
✅ щіпка солі
✅ 2 яйця
✅ 250 г цукру
✅ 115 г вершкового масла
✅ 250 г гарбузового пюре
✅ цукор + кориця – для прикраси

Гарбузове пончики в духовці покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре: Гарбуз ріжемо навпіл, виймаємо насіння і запікаємо до м’якості при 200 гр 1-1,5 години (залежить від розміру гарбуза). Виймаємо м’якоть і пробиваємо блендером до стану пюре. ⠀

2. Для пампушок: Поєднуємо борошно, спеції, соду, розпушувач і сіль. Окремо поєднуємо яйця, цукор, розтоплене вершкове масло і гарбузове пюре. Додаємо сухі інгредієнти в рідкі і перемешиваем.

3. Кладемо тісто в формочки для пончиків або кексів і випікаємо в розігрітій до 175 грудей духовці 12-15 минут.

4. Даємо охолонути і обвалюємо в суміші з цукру і кориці (попередньо змастити пампушки розтопленим вершковим маслом, що цукор краще тримався).

5. Готово!

Відео рецепт 👇