Домашні курячі стрипсы в паніровці на сковороді в кфс

Як смачно зробити домашні курячі стрипсы в паніровці на сковороді в кфс простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні ділюся з вами рецептом ароматною курочки, яка всього за 30 хвилин може опинитися на вашому столі 🤤 Беріть цей рецепт на замітку, ваші діти будуть дуже щасливі від такої закуски.

Інгредієнти

Інгредієнти для маринування курки
•Куряче філе – 500 р.
•Молоко – 400 мл
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
•Перець мелений – 1/2 ч. л.
•Сіль – 1/2 ч. л.

Інгредієнти для панірування:
•Борошно – 450 р.
•Копчена паприка – 2 ч. л.
•Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
•Сухий базилік – 1 ч. л.
•Сіль – 1 ч. л.
•Перець – 1 ч. л.

Інгредієнти для соусу до курки:
•Кетчуп – 100 р.
•Майонез – 80 р.
•Шрірача – 15 р.
•Соєвий соус – 10 мл
•Часник – 2 зубчики.

Також знадобиться:
•Масло для смаження (фритюр) – 1.5 л.

Домашні курячі стрипсы в паніровці на сковороді в кфс покроковий рецепт

1. філе Злегка відбиваємо і нарізаємо на 5-6 довгастих шматочків. Курку викладемо в зручну ємність, засипемо спеціями і заллємо холодним молоком. Маринуємо мінімум 20 хвилин, а краще пару годин. В іншу миску просеем борошно і дожавим спеції, все ретельно перемешаем.

2. Ви можете використовувати будь-які ваші улюблені спеції. Дістаємо з маринаду курку і обвалюємо в борошні, потім знову в рідкий маринад і знову в борошно. Доводимо масло до 180 градусів цельсія і смажимо стрипсы за 3 хвилини. Не переживайте, все обов’язково прожарится.

3. Закладайте не всі відразу, а розділіть на 2-3 партії. Викладайте готові стрипсы на паперові рушники, щоб скло зайве масло і подавайте в гарячому вигляді разом з соусом.

4. Важливо, якщо хочете, щоб скоринка була хрусткою, то використовуйте 350 р. борошна і 100 р. кукурудзяного крохмалю, все ретельно перемішайте, додайте всі спеції і на виході отримаєте більш хрустку корочку.

Відео рецепт 👇