З мармеладні ведмедики цукерки желейні простий рецепт — одні з найбільш простих цукерок, які можна приготувати вдома!👌🏻🔥 І що найцікавіше — це всього лише 3 інгредієнта!😜😳 Все як ми ЛЮБИМО — дешево, сердито і без заморочок!🤪👍🏻 АЛЕ ефект – ВАУ🤩 забезпечений!💯 Діти будуть в ЗАХВАТІ!😍
Інгредієнти
250 гр. компоту, соку, морсу, лимонаду — на вибір
80 гр. цукру
30 гр. порошкового желатину (якщо додати менше желатину, то мармеладкі будуть м’якше)
Домашні мармеладні ведмедики цукерки желейні покроковий рецепт
1. 1. Ставимо сотейник на ваги і вливаємо сік (зверніть увагу в грамах — для вашої зручності👌🏻).
2. Відправляємо в сотейник цукор і желатин, добре перемішуємо і залишаємо до набухання (хвилин 20).
3. Ставимо сотейник на вогонь і гріємо помішуючи до повного розчинення цукру і желатину. УВАГА — не доводити до кипіння!
4. Заливаємо в силіконові формочки, будь-які (у нас це мишка) — ми заливаємо звичайним шприцом 20 ml з аптеки — дуже зручно).
5. Ставимо в холодильник до застигання. Через 10-15 хв ставимо в морозильну камеру ще на 10 хв
6. Викладаємо мармеладкі на тарілку і даємо їм розморозитися в холодильнику.
7. Зберігати в холодильнику, в контейнері під крышкой.
2. Відправляємо в сотейник цукор і желатин, добре перемішуємо і залишаємо до набухання (хвилин 20).
3. Ставимо сотейник на вогонь і гріємо помішуючи до повного розчинення цукру і желатину. УВАГА — не доводити до кипіння!
4. Заливаємо в силіконові формочки, будь-які (у нас це мишка) — ми заливаємо звичайним шприцом 20 ml з аптеки — дуже зручно).
5. Ставимо в холодильник до застигання. Через 10-15 хв ставимо в морозильну камеру ще на 10 хв
6. Викладаємо мармеладкі на тарілку і даємо їм розморозитися в холодильнику.
7. Зберігати в холодильнику, в контейнері під крышкой.
2. ВАЖЛИВО:
– Якщо ви хочете зробити прозорий мармелад, то вибираєте прозору рідину (освітлений сік, черешневий або яблучний компот)
– Замість соку можна використовувати пюре — з ним смак буде більш насиченим, але мармеладкі не будуть прозорими!
– Якщо хочете пофарбувати мармелад в різні кольори — додайте трішки барвника (буквально на кінчику зубочистки)
– Якщо хочете яскравий насичений смак мармеладок — вибирайте рідини з яскравим смаком.
– Не шкодуйте цукру, в рідкому стані суміш може здатися занадто солодка, але після застигання цього не буде відчуватися.
– У холодильнику мармеладкі щільніше, при кімнатній температурі стають мягче.
– Якщо ви хочете зробити прозорий мармелад, то вибираєте прозору рідину (освітлений сік, черешневий або яблучний компот)
– Замість соку можна використовувати пюре — з ним смак буде більш насиченим, але мармеладкі не будуть прозорими!
– Якщо хочете пофарбувати мармелад в різні кольори — додайте трішки барвника (буквально на кінчику зубочистки)
– Якщо хочете яскравий насичений смак мармеладок — вибирайте рідини з яскравим смаком.
– Не шкодуйте цукру, в рідкому стані суміш може здатися занадто солодка, але після застигання цього не буде відчуватися.
– У холодильнику мармеладкі щільніше, при кімнатній температурі стають мягче.