Як зробити домашні пряники шоколадні з тріщинами рецепт. Як на рахунок першого рецепта в цьому році?) Пряники виходять м’які і дуже шоколадні. Відмінний варіант для новорічних канікул).
Інгредієнти
– вершкове масло-60 гр.,
– какао порошок 60 гр.,
– борошно пшеничне высш. сорт 160 гр.,
– цукрова пудра 200 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– розпушувач 2 ч. ложка,
– цукрова пудра для посипки 100 гр.,
– сіль щіпка.
Домашні пряники шоколадні з тріщинами покроковий рецепт
1. М’яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою, додаємо яйця і знову збиваємо. Вводимо борошно, какао, розпушувач і соль.
2. Готове тісто відправляємо в холодильник на 30-40 хв. Воно виходить дуже м’яким, але цілком можна сформувати шарики.
3. Формуємо ложкою (можна і руками) кульки і добре обвалюємо їх у цукровій пудрі. Випікаємо на пергаментой папері 10-13 хв. При 180°C.