Як зробити Домашні пиріжки з начинкою: капустою і картоплею з курячою печінкою на сковороді рецепт простий. Я до вас з пиріжками. Навіть не знаю, яка аналогія їм ближче – страшно смачні або страшні, але смачні)) Знімати таке не просто, але я не могла залишити без рецепта. Тісто хрустке зовні і ніжне, тягуче всередині. Завжди хотіла навчитися пекти їх саме такими, і ось 😁, загалом, я рада-рада) Мої пиріжки з двома начинками картопля з курячою печінкою – для нас з чоловіком і з капустою для сина і в кого він такий… хоча, гаразд-гаразд, він із задоволенням їв наші з печінкою, а ми його з капустою) Але, як ви розумієте, сюди будь-яка начинка буде хороша, з фаршем, з зеленою цибулею і яйцем. І навіть солодка цілком… нектарин або зливу, кориця, а потім, готові посипати цукровою пудрою… здається я вирішила, які вони будуть наступного разу)
Інгредієнти
На 16 великих пиріжків
• 500г борошна
• 55г олії рафінованої
• 8г солі
• 8г цукру
• 4г дріжджів швидкодіючих Dr.Oetker
• 340г води
Домашні пиріжки з начинкою: капустою і картоплею з курячою печінкою покроковий рецепт
1. Вимішую тісто в діжі міксера, воно дуже ніжне, руками не дуже зручно. У борошно всипати дріжджі, цукор, сіль. Влити олію і воду. Вимішувати насадкою гак близько 10 хв. Тісто вийде дуже ніжне, так і повинно бути, не потрібно більше борошна. Накрити діжу плівкою і залишити подходить.
2. При цій спеці, без допоміжного нагріву у мене тісто підійшло за годину-півтора. З готовим тестом працювати без подпыла борошном, а просто змащеними раст.маслом руками і всі поверхні дошки, силіконовий килимок і плівку теж добре змастити. (Тоді при смаженні нічого не буде горіти) Розділити на 16 частин, підкотити, викласти на дошку, накрити плівкою, поставити в холодильник на 30 хв. Начинки можна приготувати заздалегідь або поки тісто подходит.
3. Обов’язково остудити. Перша. Картоплю відварити в солоній воді, потовкти. Додати вершки. Печінку промити, посолити, поперчити, приправити сухим часником. Обсмажити з нарубаним цибулею до готовності. Нарізати кубиком. Перемішати з картоплею. Друга. Капусту тонко нашаткувати. Сіль/перець/сухий чеснок.
4. Обсмажити до м’якості на рафінованій раст.олії. Додати томатну пасту за смаком, крапельку води. Добре перемішати і ще трохи протушкувати, пробуючи на смак. Можна додати трохи цукру, якщо паста занадто кисла. Формовка. Тісто розтягнути руками в тонкий коржик. Покласти, не шкодуючи, начинку.
5. Защипнути. Сформовать. Смажити спочатку швом вниз, на добре розігрітій сковороді, з великою кількістю масла. Рум’яні викладати на паперовий рушник, хай зайве масло вбереться. Є гарячими і палючим, приємного! 😋