З шоколадні цукерки з арахісової пастою і арахісом простий рецепт.
Інгредієнти
80 р Арахісової пасти без цукру
20 г Сиропу топінамбура
60 г розтопленого темного шоколаду
30 г повітряного амаранту або меленого арахісу
Шоколад для глазурування
Домашні шоколадні цукерки з арахісової пастою і арахісом покроковий рецепт
1. В чаші змішати пасту і сироп топінамбура. ⠀ Шоколад розтопити і об’єднати з пастою. Додати повітряний амарант або смажений арахіс. Ретельно перемішати і розкласти в силіконові форми для цукерок. ⠀
2. Прибрати в холодильник мінімум на годину до повної стабілізації начинки. ⠀ Цукерки витягнути з форми і викупати в розтопленому темперированном шоколаде.
3. Для цього потрібно спочатку розтопити шоколад, потім охолодити до 27С і знову нагріти на водяній бані до 𝟯𝟭-𝟯𝟮С. ⠀
4. зверху Посипати подрібненим арахісом або повітряним амарантом. Прибрати в холодильник до стабілізації шоколада.
Відео рецепт 👇