Домашні сосиски в дріжджовому тесті в духовці

Незважаючи на те, що матриця дала збій (це я про формуванні🙈), сосиски вийшли ну аж до непристойності смачними. У сина було свято живота. Дочекався нарешті смачненького) Як зробити Домашні сосиски в дріжджовому тесті в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
150 мл молока
75 г цукру
75 г сл.масла
2 яйця(1 жовток залишити на мастило)
18 р пресів.дріжджів
0,5 ч. л. солі
450-470 г просіяного борошна

✔11 шт. Сосиски

Домашні сосиски в дріжджовому тесті в духовці покроковий рецепт

1. Всі продукти, в т. ч. і сосиски, кімнатної tº ☝ ⠀ Опара: в молоці (38ºС) розпустила дріжджі з 1 ч. л. цукру (із заг. к-сті), додала 4 ст. л. борошна (з заг. кол-ва), перемішала до однорідності, затягла плівкою, прибрала на підйом ⠀ Якщо тісто не любите солодкувате, то зменшите кількість цукру ⠀ Перемішала яйця, сіль, цукор, олія, поєднала з готової опарою, перемішала до однорідності Додала борошно(не всю відразу, залишаю пару ложок).Перемішала ложкою до з’єднання продуктів.На стіл висипала решту борошна, замісила тісто(7-10хв).Борошна пішло 455 г.
2. Тісто виклала в змащену раст. маслом ємність, прибрала під плівку на підйом ⠀ Тесту зробила обминку, знову прибрала на підйом ⠀ тісто подкатала в рулет, розділила на 11 шматочків. Тут звичайно треба дивитися і враховувати розмір сосисок. У мене були довжиною 12 см і то, я трохи промахнулася з вагою тесту. Можна було брати по 60-65 м, а не 75.Ну,нічого,треба ж вчитися на помилках. Як же без них🤷🏼♀️Але зате сосиски вгодовані 💪🏻😂
3. Кожен шматочок подкатала в рулетик, залишила під плівкою на 7-10 хв ⠀ по Черзі рулетики розкрутила в тонкий джгут. Довжина джгута ≈ в 3,5 – 4 рази більше від довжини сосиски. Джгут розкрутила в тонку смужку, загорнула в неї сосиску. Виклала на деко застелений (7 шт) ⠀ Заготовки накрила плівкою, дала час на расстойку. Після чого змастила жовтком+2 ч. л. води, посипала кунжутом ⠀ Випікала при t 180 ° С ≈ 20 хв. Враховуйте особливості свого духовки