Як смачно зробити Домашні цукерки іриски з цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
300 г Цукор
150 г Вершки 30%
100 г Вершкове масло 82%
Сіль морська за бажанням
Домашні цукерки іриски з цукру покроковий рецепт
1. Цукор розплавити до бурштинового кольору. Ввести гарячі Вершки. Розмішати до однорідності, варити 1 хвилину. Ввести Вершкове масло будь-якої температури. Розмішати до однорідності і зняти з огня.
2. Перелити у форму 20*20 см, застелену пергаментом і змащений маслом. Дати охолонути при кімнатній температурі. Прибрати в холодильник на 2 години або в морозилку на 30-40 минут.
3. Нарізати, насолоджуватися смачними цукерками. Якщо ви робите замовлення можна нарізати брусочками і кожну цукерку упаковувати в пергамент.
Відео рецепт 👇