Готую справжній бекон. Результат перевершить всі ваші очікування. Домашній бекон зі свинини з чорним перцем і часником в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Свиняча грудинка – 1 кг
Сіль звичайна або нитритная 20 грам
Копчена паприка 1 ст. л.
Сушений часник 1 ч. л
Чорний перець 1 ч. л.
Домашній бекон зі свинини з чорним перцем і часником в духовці покроковий рецепт
1. Грудинку добре промити і обсушити. Змішати 20 г нитритной солі, 1 ст. л. копченої паприки, 1 ст. л сушеного часнику, 1 ч. л. чорного перцю. М’ясо добре натерти спеціями. Покласти в пакет прибрати в холодильник на 3 суток.
2. Грудинку дістати з пакета, промити водою. Готувати при 80°С поки температура всередині грудинки не досягне 67°.
3. Через годину поставити на дно ємність з гарячою водою. У мене пішло 3 години. Загорнути у фольгу і дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Прибрати в холодильник на ніч Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇