Домашній бекон зі свинини з чорним перцем і часником в духовці

Готую справжній бекон. Результат перевершить всі ваші очікування. Домашній бекон зі свинини з чорним перцем і часником в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Свиняча грудинка – 1 кг
Сіль звичайна або нитритная 20 грам
Копчена паприка 1 ст. л.
Сушений часник 1 ч. л
Чорний перець 1 ч. л.

Домашній бекон зі свинини з чорним перцем і часником в духовці покроковий рецепт

1. Грудинку добре промити і обсушити. Змішати 20 г нитритной солі, 1 ст. л. копченої паприки, 1 ст. л сушеного часнику, 1 ч. л. чорного перцю. М’ясо добре натерти спеціями. Покласти в пакет прибрати в холодильник на 3 суток.

2. Грудинку дістати з пакета, промити водою. Готувати при 80°С поки температура всередині грудинки не досягне 67°.

3. Через годину поставити на дно ємність з гарячою водою. У мене пішло 3 години. Загорнути у фольгу і дати повністю охолонути при кімнатній температурі. Прибрати в холодильник на ніч Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇