Домашній чізкейк Нью Йорк з шаблі і фланом простий рецепт.
Інгредієнти
Шаблі:
120 г вершкового масла
90 г цукру
50 г мигдальної муки
210 г борошна
1/4 год л солі
50 г яєць
Для пісочної основи чізкейку (діаметр 18 см) взяти
450 г печива (подрібнити в крихту)
30 г молока
40-50 г розтопленого вершкового масла
Флан
550 г вершкового сиру
110 г цукру
60 г яєць
110 г вершків 33%
Ваніль
Домашній чізкейк Нью Йорк з шаблі і фланом покроковий рецепт
1. Шаблі:
Борошно змішати з цукром, сіллю і мигдальною борошном, додати вершкове масло і розтерти в крихту у справі міксера насадкою весло. Додати яйця, вимішувати, поки тісто не збереться в грудку. Розкачати пласт, викласти на деко, випекти при температурі 160 гр до рум’яного состояния.
Борошно змішати з цукром, сіллю і мигдальною борошном, додати вершкове масло і розтерти в крихту у справі міксера насадкою весло. Додати яйця, вимішувати, поки тісто не збереться в грудку. Розкачати пласт, викласти на деко, випекти при температурі 160 гр до рум’яного состояния.
2. Для пісочної основи:
Все перемішати, викласти у форму, сформувати основу для чизкейка.
Все перемішати, викласти у форму, сформувати основу для чизкейка.
3. Флан:
З’єднати всі інгредієнти, але постарайтеся сильно не збивати. Вилити на основу. Форму поставити в ємність з водою. Випікати при температурі 110 гр 1,5 години. Готовий чізкейк повинен злегка тремтіти в центрі. Після випікання залишити на 30 хвилин в прочиненими духовці.Остудити, прибрати в холодильник на ночь.
З’єднати всі інгредієнти, але постарайтеся сильно не збивати. Вилити на основу. Форму поставити в ємність з водою. Випікати при температурі 110 гр 1,5 години. Готовий чізкейк повинен злегка тремтіти в центрі. Після випікання залишити на 30 хвилин в прочиненими духовці.Остудити, прибрати в холодильник на ночь.