Домашній десерт тірамісу з маскарпоне без яєць простий рецепт.
Інгредієнти
Вершки 33% – 250мл
Маскарпоне – 250гр
Цукрова пудра – 3/4ст
Лимонний сік – 1ст.л.
Кави еспрессо – 100мл.
Коньяк – 1ст.л. за бажанням
Какао – 2ст.л.
Печиво Савоярді – 15шт.
Домашній десерт тірамісу з маскарпоне без яєць покроковий рецепт
1. Холодні вершки збиваємо до загустіння, додаємо до них маскарпоне, цукрову пудру і перемішуємо крем. В кінці додаємо трохи лимонного соку, перемешиваем.
2. Варимо каву еспресо, додаємо за бажанням коньяк. Беремо форму для десерту і дно змащуємо кремом. Печиво Савоярді на секунду занурюємо з двох сторін кави і викладаємо шаром на крем.
3. Зверху знову шар крему і знову печиво. Останній шар змащуємо кремом, зверху густо посипаємо какао, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на ніч напитаться.