Гарбузовий манник пиріг в духовці

Як смачно зробити Гарбузовий манник пиріг в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

◽️Гарбуз – 200 г
◽️Масло вершкове – 100 г
◽️Яйця – 4 шт.
◽️Манка – 100 г (0,5 склянки ємністю 250 мл)
◽️Цукор – 100 г (0,5 склянки)
◽️Борошно – 80 г (0,5 склянки)
◽️Розпушувач тіста – 1 ч. ложка
◽️Сіль – 0,5 ч. ложки
◽️Масло рослинне – для змазування форми

Гарбузовий манник пиріг в духовці покроковий рецепт

1. Змішайте яйця, цукор і трохи збийте вінчиком. Гарбуз натріть або наріжте і відправте в блендер, додайте гарбуз трохи яєчної суміші і измельчите.

2. Якщо немає блендера, ви можете просто гарбуз натерти на дрібній тертці. Після влийте гарбуз яйця, додайте залишилися інгредієнти і перемешайте.

3. Вилийте тісто у форму для запікання і відправте в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.

Відео рецепт 👇