Домашній класичний тірамісу з сиром маскарпоне

Тірамісу, який готую вже 5 рік! Цей рецепт смачний і самий правильний! Домашній класичний тірамісу з сиром маскарпоне простий рецепт. Обов’язково приготуйте!

Інгредієнти

– печиво Савоярді
– 3 жовтки
– 80 г цукрової пудри
– 250 г маскарпоне
– 250 г вершків 33%
– розчинна кава 2-3 ч. л плюс окріп 50-100 мл
– 50 мл лікеру Бейліз ( половину кави, половину в крем)

Домашній класичний тірамісу з сиром маскарпоне покроковий рецепт

1. Жовтки змішати з цукром і поставити на водяну баню хвилин на 10, постійно помішуючи. Маскарпоне збити пару хвилин. Жовткову суміш збити міксером до білого кольору і до охолодження. Маскарпоне ввести в яєчну суміш і взбить.

2. Окремо збити 250 г вершків до пишних піків. Вершки ввести в суміш з маскарпоне і яйцями перемішати і в кінці додати бейліз. Бейліз за смаком, багато теж не треба!

3. Готуємо розчинна кава і додаємо туди Бейліз, даємо охолонути. Печиво савоярді занурюємо в каві і викладаємо по формі, далі крем, і знову печива і знову крем.

4. Найкраще прибрати на добу в холодильник, на наступний день він буде набагато смачніше. Перед подачею посипаємо какао-порошком.

Відео рецепт 👇