Домашній люля кебаб в духовці з болгарським перцем

Домашній люля кебаб в духовці з болгарським перцем простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш-500 гр
Перець болгарський-2 шт
Зелень (петрушка/кінза/тархун/базилік/м’ята)
Часник-2 зубчики
Сіль, перець за смаком

Домашній люля кебаб в духовці з болгарським перцем покроковий рецепт

1. Болгарські перці цілком запекти в духовці на решітці до чорних підпалин приблизно 20 хвилин при 210С.
2. Дати охолонути (краще всього в ємності під кришкою), зняти шкірку і дрібно порізати. Зелень і часник измельчить.
3. Змішати все з фаршем, посолити, поперчити. Сформувати кебаби на паличці. Запікати в духовці на режимі «гриль» хвилин 15.