Домашній марципан з мигдальної муки і цукровою пудрою простий рецепт ✨ Багато хто не люблять мастику, але чомусь забувають про таку смачну заміну як, наприклад, марципан. Він відмінно забарвлюється будь-якими барвниками, чудово тримає форму і чудово ліпиться. До того ж його можна з легкістю зробити вдома! 🙏
Інгредієнти
Мигдальна борошно 250 г
Цукрова пудра-250 г
Яєчний білок 50 г
Домашній марципан з мигдальної муки і цукровою пудрою покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти збити в блендері до однородности.
2. Можна так само використовувати міксер, насадка “весло”. От і все! Можна приступати до лепке.
3. Зберігається такий марципан в харчовій плівці в морозилці до 3-4 месяцев.