Домашній рулет бісквітний в духовці з начинкою

Домашній рулет бісквітний в духовці з начинкою простий рецепт. Нагадаю тобі мій улюблений рецепт дуже швидкого і повітряного бісквітного рулету ✨Який же він смачний і універсальний! Підійде до сніданку, душевному чаювання і на святковий стіл в якості десерту, коли вже немає часу морочитися з мудрованими рецептами тортів.

Інгредієнти

5 яєць
1 склянка борошна
1 склянка цукру
1 дрібку солі

Мої варіанти начинок:
✔️протерті ягоди з цукром
✔️вершкове масло + згущене молоко
✔️вершковий сир +вершки 33%+ цукрова пудра
✔️сметана+цукор
✔️сметана+цукор+горішки
✔️нутелла
✔️варена згущене молоко

У мене тут малина і вершкове масло+згущене молоко.

Домашній рулет бісквітний в духовці з начинкою покроковий рецепт

1. Гарненько збиваємо яйця з сіллю і цукром до густої піни, не менше 7-10 хвилин. ⠀ Додай просіяне борошно. ⠀ Деко застели пергаментним папером і вилий тісто, розрівняй лопаткою. ⠀

2. Відправ в духовку на 10-15 хвилин при температурі 180′. ⠀ Бісквіт готується дуже швидко, не прогав! Як почне підрум’янюватися, готовий. ⠀

3. Пергаментний папір краще брати силіконізоване, до неї нічого не прилипає. ⠀ Готовий бісквіт переверни на рушник і відірви папір. Згорни в рулет поки гарячий і дай охолонути. ⠀

4. Додай улюблену начинку і згорни, бажано дати настоятися пару годин в холодильнике.

Відео рецепт 👇