Як зробити Домашній суп гаспачо пюре в блендері простий рецепт. Спека, спека Смажене сонце великих міст.. Ми не поставили кондиціонер.. згадуємо про нього, коли Москву накриває африканський спеку 😁 Ось ми в Іспанії і хоч там зараз також жарко, але іспанці знають, чим рятуватися в таку погоду.
Інгредієнти
4 помідори
1 черв перець болг
1 ялтинс цибулю
2зуб часнику (можна і менше)
2 невеликих огірка (очистила)
1 склянку пасати (якщо пасату густа, то можна розбавити кипячен. водою)
табаско (оригінальний перцевий соус)
сіль за смаком
сік від 0.5 лимона/1стл вин оцту
30мл олів масла
пару гілочок базиліка
Домашній суп гаспачо пюре в блендері покроковий рецепт
1. перець Запекти, зняти з нього шкірку (а цей етап можна пропустити). Помідор обшпарити, зняти шкірку. Тут всі складні маніпуляції закінчилися. Покласти в блендер помідори, збити, покласти перець.. і знову измельчить.
2. Додати цибулю і часник. Огірочок, сіль. Вичавити Лимон, додати олів масло. Пару крапель Табаско. Асе відправляємо в блендер, не забудьте і про базилік. Бжик, бжик і готово.
3. Охолодіть, подавайте зі страчаттелой або сухариками. Холодні супи прекрасна можливість поїсти без почуття тяжкості.. А ще безсумнівно корисний блюдо.
Відео рецепт 👇