Домашній тонкий лаваш

Як зробити Домашній тонкий лаваш рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 1 шт ~ 129/3/2/25

(на 6 шт.):
✅ 200 г борошна
✅ 1 ч. л. солі
✅ 100 мл окропу
✅ 10 мл рослинного масла

Домашній тонкий лаваш покроковий рецепт

1. До борошна додаємо сіль, перемішуємо і робимо поглиблення в центрі. Вливаємо окріп, олія замішуємо м’яке, еластичне тесто.

2. Загортаємо в пакет і залишаємо на 30 хвилин. Після цього знову вимішуємо і ділимо тісто на 6 частин. Кожну частину максимально тонко розкачуємо по діаметру сковороды.

3. Викладаємо тісто на добре розігріту СУХУ сковороду і готуємо з 2-х сторін. Щоб лаваш залишався м’яким – складаємо його один на одного, при цьому кожен раз рясно змащуючи водой.

4. Також, кожен раз, щільно закриваємо харчовою плівкою і накриваємо полотенцем.

Відео рецепт 👇