Домашній торт Мікадо з заварним кремом і згущеним молоком простий рецепт. Доброго часу доби, мої хороші ❤️ Рецепт тортика був не ППешный, але я максимум постаралася зробити в ПП варіанті ,щоб кожна тf, що худнt дівчина могла собі дозволити пару шматочків на сніданок або на перекус ☺️ Я зробила відразу великий ,але якщо ви хочете по менше, ділите всі інгредієнти на дві частини.
Інгредієнти
для тесту:
✅750 гр борошна рисової +100гр на заміс
✅4яйца
✅3ст л меду або сах заступника
✅150мл рослинного масла
✅350гр сметани 15%
✅2ст л какао
✅1ч л соди
✅10гр ванілі
для #1 заварного крему :
✅450-500мл молока 2,5%
✅5 яєчних жовтків
✅3ст л меду або сах заступника
✅3ст л какао
✅3ст л кукурудзяного крохмалю
для #2 крему :
✅150гр масла
✅100гр вареної сгущенками без цукру
✅Тертий шоколад для посипання
Домашній торт Мікадо з заварним кремом і згущеним молоком покроковий рецепт
1. Готуємо на початку заварний крем. Підігріваємо молоко. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти перемішуємо, в кінці додаю німого молоко від загальної маси, приблизно 60-70мл. Перемішуємо і додаємо тонкою цівкою до теплого молока і варимо до загустіння і постійно перемішуємо. Накриваємо крем харчової пленкой.
2. Приготування основи: З’єднуємо яйця мед гарненько збиваємо. Додаємо сухі інгредієнти, просіваємо. Сметани масла та інші інгредієнти перемішуємо лопаткою. Тісто викладаємо на поверхні посипану борошном замішуємо до м’якого еластичного стану ,не забиваємо борошном. Ділимо тісто на 7-8 частин і відправляємо в холодильник хвилин на 15. Розкачуємо коржі тонко за формою противеня. Випікаємо 3-4минуты при 170-180С.
3. Приготування #2 крему. З’єднуємо злив масло з заварним кремом. Акуратно збиваємо міксером і додаємо варену згущенку без цукру. Змащуємо коржі кремом. Зверху додаємо тертий шоколад і залишаємо просочитися декілька годин, краще на ніч. Смачний тортик готовий 👍. І не забувайте, що правильне харчування це не дієта, а спосіб життя Їмо смачно, ситно але знаємо міру 😉
Відео рецепт 👇