Домашній торт Прага з кремом із згущеного молока простий рецепт.
Інгредієнти
Шоко бісквіт: 16 см
4 яйця
160 гр цукор
сіль
60 гр рослинне масло
85 гр молоко (кімнатна температура)
160 гр борошно
60 гр какао
10 гр розпушувач
Крем:
120 гр згущене молоко
25 гр вода
1 яєчний жовток
1 ст. л цукор
150 гр вершкове масло
~20 гр какао (регулюйте самі, за кольором та смаком)
Кави у просочення.
Глазур:
80 гр молочний шоко
60 гр вершкове масло
*бісквіта робила подвійну порцію, якщо робіть в 2 рази менше або беріть форму побільше, а взагалі сам бісквіт дуже смачний, тому можете готувати все відразу:)
Домашній торт Прага з кремом із згущеного молока покроковий рецепт
1. Спочатку приготуємо шоко бісквіт, яйця, цукор і сіль збиваємо міксером на високій швидкості до побіління і щільності маси. (10-13 хв).
2. В яєчну суміш вливаємо молоко і рослинне масло. Змішуємо міксером на мінімальній швидкості (не довго!).
3. Сухі інгредієнти (борошно, какао і розпушувач) просіваємо і поступово втручається в яєчну масу, силіконової лопаткою. (2-3 прийоми).
4. Торт готовий!
Відео рецепт 👇