Домашній вечерю на швидку руку просто

Відразу 2 ідеї готування і пропозиція, від якої складно відмовитися 😊 Як зробити Домашній вечерю на швидку руку прості рецепти.

Інгредієнти

дивіться нижче

Домашній вечерю на швидку руку просто покроковий рецепт

1. 1. Котлети

300 г курячого фаршу
1 цибулина
1 морква
100 г кабачка
4 ст л вівсяних пластівців
Вода

Пластівці подрібнити (в блендері або кавомолці), залити доипяченой водою на 10 хвилин. Потім воду злити. Цибулю, кабачок і моркву натерти. Змішати фарш, вівсянку, овочі. Добре вимісити. Сформувати биточки. Їх можна посмажити, зробити на пару або запечь.

2. 2. Тушкований морський коктейль

500 г замороженого коктейлю з морепродуктів
3 зубчики часнику
1 ст л олії дхі/вершкового
3 ст л соєвого соусу
Зелень за смаком і наявності

Коктейль розморозити, промити. На сковороді розпустити масло. Перекласти морських гадів. Через пару хвилин злити виділилася рідина, додати нарізаний часник і соєвий соус. Тушкувати ще минуту.

3. 3. Буряковий салат

4-5 шт відварених/запечених буряків
2-4 зуб часнику
8-10 шт волоських горіхів
Йогурт, сметана або майонез

Буряк натерти. Змішати з подрібненими горіхами і часником, посолити, заправити. Сюди можна додати і чорнослив, твердий сир або брынзу.

4. 4. На гарнір булгур

Просто відварюю в співвідношенні 1:2,5 і заправляю маслом.

5. 2. Горбуша під шубкою

500 г філе горбуші
2 цибулини
2 морквини
80 г сиру
3 ст л грецького йогурту

Рибу порізати на порційні шматки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти. Обсмажити овочі до готовності. Змішати з йогуртом і тертим сиром. Викласти зверху на рибу, накрити фольгою. Запікати в духовці 25 хвилин при 170*. Також на фото овочевий салат (готова овочева суміш із магазину + огірок і оливкову олію) та гречка на гарнір до мясу.

6. 6. Бефстроганов

700 г яловичини (вирізка/філе/товстий край)
1 цибулина
1 ст л борошна
4 ст л сметани
1 ст л томат. пасти
Масло для смаження
Вода
Сіль, перець

М’ясо порізати тонкою соломкою, цибулю півкільцями. Цибулю обсмажити до золотистого кольору. Перекласти на тарілку У цій же сковороді на великому вогні обсмажити м’ясо, буквально пару хвилин. Зменшити вогонь, всипати борошно, перемішати Повернути цибулю. Додати спеції, сметану і томат. пасту і трохи води. Гасити 30-50 хвилин до м’якості, в залежності від м’яса. При необхідності додати ще воду.