Як зробити смачний Домашній зефір маракуйя з лимоном рецепт простий 🍋 Новий зефірний смак у вашу скарбничку рецептів 👌 Не бійтеся експериментувати і додавати різні смаки)
Інгредієнти
Нижче грамовка для ручного міксера. Якщо робите планетарним міксером, беріть цілу порцію, множте все на 2👌
40 г білка
60 г цукру
Поміщаємо в діжу міксера і починаємо збивати поступово збільшуючи обороти міксера.
⠀
Для сиропу:
20 г пюре маракуї
70 г яблучного пюре
10 г пюре лимона з цедрою
150 г цукру
50 г води
6 г агару силою 900
Домашній зефір маракуйя з лимоном покроковий рецепт
1. Зефір з цієї виходить білого кольору, тому використовуйте гелеві барвники жовтого та помаранчевого кольору. ⠀ Сироп варимо 2-3 хвилини з моменту закипання;
2. Пюре з білком важливо збити до мах щільності; Якщо використовуйте альбумін беріть 5 г альбуміну і 30 г води пюре маракуї я купую готовим, а пюре лимона завжди роблю сама.
3. Повільно влийте гарячий сироп в білки і продовжуйте збивати до тих пір, поки маса не стане теплою. Зефір стабілізується дуже швидко і вже через 15 хв його легко можна зняти з килимка і взяти в руки 🙌 Маракуйя в зефір прекрасна🥰