Домашній смородиновий зефір простий рецепт. Рецепт смородинового зефіру з пониженим вмістом цукру Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях і зберегти посаду 🥰 Це третій і завершальний етап безкоштовного антисахарного марафону!
Він присвячений виходу моєї другої кулінарної книги, в ній буде 50 найкращих десертів з природними замінниками цукру, зі зниженим вмістом цукру або зовсім без підсолоджувачів Не можу повірити, що зовсім скоро зможу потримати нову книгу в руках.
Він присвячений виходу моєї другої кулінарної книги, в ній буде 50 найкращих десертів з природними замінниками цукру, зі зниженим вмістом цукру або зовсім без підсолоджувачів Не можу повірити, що зовсім скоро зможу потримати нову книгу в руках.
Інгредієнти
200 г смородини
100 г цукру
50 г тримолина
50 г води
15 г агар-агару
65 г білка
65 г цукру
Домашній смородиновий зефір покроковий рецепт
1. Кількість цукру в рецепті я знизилась в 1,5 у порівнянні з моїм класичним варіантом. Змішуємо смородину (у мене домашній, прям з дачі), 100 г цукру, тримолин і агар.
2. Починаємо нагрівати на середньому вогні, злегка пробиваємо блендером. Паралельно збиваємо білок і 65 г цукру до піків. Коли температура сиропу стала 110С, вливаємо тонким струмком у взбивающуюся меренгу.
3. Збиваємо ще 5-8 хвилин до стійких щільних піків, відсаджуємо на пергамент і залишаємо на стабілізації при кімнатній температурі мінімум на 6 часов.
Відео рецепт 👇