Домашня фунчоза з куркою і овочами і соєвим соусом простий рецепт 🤩🍝 А ви пробували фунчозу у гарячому вигляді? Якщо немає, то це треба терміново виправити!
Інгредієнти
Куряча грудка 1 шт
Перець болгарський
1 шт
Морква 1 шт
Цибуля червона 1 шт
Огірок 1 шт
Масло рослинне для обсмажування
Імбир 20 грам
Паприка червона сушена
Соєвий соус 70 мл
Рисовий оцет 2 ч л
Фучоза 100 гр
Лук зелений
Часник 1 зуб
Домашня фунчоза з куркою і овочами і соєвим соусом покроковий рецепт
1. Овочі нарізаємо тонкою соломкою, імбир дрібно кришимо. Курячу грудку розрізаємо вздовж і потім на тонкі скибочки. Далі швидко обсмажуємо курку на рослинному маслі на сильному вогні до золотої скоринки, додаємо імбир і соєвий соус Аромат буде стояти неймовірний!
2. На цьому етапі по черзі додаємо червоний цибулю, потім моркву з перцем, обсмажуючи кожен раз по 1-2 хвилини так само на швидкому вогні. Паралельно замочуємо в окропі фунчозу з 2 ч л рисового оцту хвилин на 5.
3. Для кольору і аромату курки в блюдо додаємо червону паприку, після цього кроку можна сміливо вмішувати готову локшину і свіжий огірок, нарізаний соломкою. Перемішуємо все дуже швидко, щоб огірок не приварився, а наситився соусом. Колір страви просто бомба.
Відео рецепт 👇