Домашня карамель снікерс для торта

Як зробити домашню карамель снікерс для торта рецепт простий 🍯 М’яка, густа, тягуча…

Інгредієнти

150 гр цукру
52 гр глюкозного сиропу
110 гр вершків 35%
22 гр води
15 гр вершкового масла 82,5%

Домашня карамель снікерс для торта покроковий рецепт

1. В сотейнику з товстим дном на середньо-сильному вогні уварити цукор, глюкозний сироп і воду до золотисто-бурштинового кольору. Паралельно доводимо вершки до кипіння і вливаємо в карамель, постійно помішуючи венчиком.
2. Проціджуємо через сито в високий мірний стакан, додаємо вершкове масло кімнатної температури і пробиваємо блендером.
3. Відправляємо в холодильник до повного охлаждения.