Альтернатива ковбасі – м’ясний рулет, який приготує себе сам. Домашня ковбаса м’ясний рулет з свинячої рульки простий рецепт.
Інгредієнти
дивіться нижче
Домашня ковбаса м’ясний рулет з свинячої рульки покроковий рецепт
1. Купити рульку, помити її і поставити години на 2-2,5 варитися на повільний вогонь, з додаванням улюблених спецій і великої кількості солі (не бійтеся, пересолити не вийде);
2. Потім дістати рульку, трохи остудити, прибрати кістки, промазати розчавленим часником, загорнути в харчову плівку тугіше, надати форму і прибрати в холодильник під гніт (наприклад під каструлю з борщем🙈).
3. Все готово – вранці зробили, ввечері можна їсти. Або на ніч зробили, вранці можна есть.