Домашня піца з хрусткою скоринкою на дріжджах

Домашня піца з хрусткою скоринкою на дріжджах простий рецепт в духовці. Отже, ідеальне тісто: швидко і елементарно просто. 90% успіху піци залежить від тесту. Тому ділюся з вами перевіреним рецептом. Скоринка виходить хрустким, а тісто повітряним. Ми вже з’їли піцу, а забути ніяк не можемо.

Інгредієнти

Борошно – 365 г + 1 ст. л.
Тепла вода 225 мл
Сіль – 5 р
Цукор – 5 р
Дріжджі сухі – 7 р
Оливкова олія – 15 мл

Домашня піца з хрусткою скоринкою на дріжджах покроковий рецепт

1. З’єднуємо сіль, цукор, дріжджі, олія і ст. ложку борошна. Вливаємо туди теплу воду і наполягаємо 15 хвилин. Відправляємо суміш в наш міксер від BORK, встановивши насадку-крюк.

2. Запускаємо приготування і поступово втручається борошно до рівномірності тесту. Після приготування дайте тісту відпочити 20 хвилин, під харчовою плівкою Готово.

3. Тепер розгортаємо його, викладаємо улюблену начинку і відправляємо в духовку. У мене моцарелла, томатний соус і копчена ковбаса. Як же це смачно!

Відео рецепт 👇