Домашнє морозиво з кавуна і ківі простий рецепт 🍉 В таку спекотну погоду хочеться прохолодних напоїв і легкої їжі ☀️ Вам сподобається це освіжаючий фруктове морозиво з кавуна і зовсім без цукру 🔥
Інгредієнти
~ Червоний шар ~
▫️450 г нарізаного кубиками свіжого кавуна
▫️2 ст. л. кленового сиропу (або іншого підсолоджувача)
▫️2 ст. л. лимонного соку
~ Білий шар ~
▪️1/4 ст. рослинного молока
▪️1 ч. л. кленового сиропу
~ Зелений шар ~
▫️135 г ківі
▫️1 ст. л. кленового сиропу
▫️1 невеликий лист капусти (за бажанням)
трохи води
Домашнє морозиво з кавуна і ківі покроковий рецепт
1. Наріжте кавун кубиками. Помістіть його в блендер разом з сиропом і лимонним соком, збийте. Заповніть форми для морозива приблизно на 3/4.
2. Заморожуйте близько 4 годин. Полийте білий шар в кожну форму. Заморозьте. Помістіть в блендер ківі і кленовий сироп, можна додати трохи воды.
3. Я додала трохи кейла, щоб була зеленішою, але це не обов’язково. Залийте зелений шар у форми, і знову помістіть в морозилку.
Відео рецепт 👇