Пиріг Шарлотка з свіжими персиками на йогурті в духовці

Як зробити смачний і простий Пиріг Шарлотка з свіжими персиками на йогурті в духовці швидкий рецепт.

Інгредієнти

3 персика (2 всередину, 1 викладаємо)
6 г розпушувача
2 г солі
250 г борошна
150 г цукру
80 г масла рослинного
3 яйця
150 г йогурту

Пиріг Шарлотка з свіжими персиками на йогурті в духовці покроковий рецепт

1. Беремо кільце, телик спочатку пергамент, а потім фольгу. Викладаємо нарізані персики по діаметру кільця. Змішаємо сухі інгредієнти. Додаємо йогурт і масло. Далі яйця. Додаємо нарізані персики і добре перемішуємо. Виливаємо тісто в кільце (де попередньо викладені персики).

2. Відправляємо до готовності (40-50 хвилин) в духовку на 185 градусів. Дістаємо з духовки, кільце з шарлоткою перевертаємо (щоб викладені персики були зверху) і дістаємо з кольца.

3. Якщо верхівка пирога у вас пішла вулканом, то переверніть кільце з шарлоткою на металеву решітку і залиште хвилин на 40, таким чином «вулкан» спадет.

Відео рецепт 👇