Уэльское печиво на сковороді з родзинками

Як зробити Уэльское печиво на сковороді з родзинками простий рецепт. Це дуже просте у приготуванні, ніжне і смачне печиво, яке сподобається кожному. Але особливо цікавий рецепт для тих у кого немає духовки або у кого немає бажання її запускати 🙈 Супер-швидке УЭЛЬСКОЕ ПЕЧИВО на сковороді 🍪☕

Інгредієнти

🔸100гр. вершкового масла;
🔸~200гр. борошна з розпушувачем;
🔸1шт. яйце;
🔸~75гр. ізюму;
🔸~75гр. цукру.

Уэльское печиво на сковороді з родзинками покроковий рецепт

1. Розтираємо борошно з вершковим маслом в крихту, додаємо цукор і все перемешиваем.
2. Далі додаємо яйце і родзинки, і замішуємо пружне тесто.

3. Потім розкачуємо його в пласт товщиною ~5мм, вирізаємо круглешки і обсмажуємо на сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку. От і все! Печиво Готово!